CineFòrum #Transformadors

Un espai de reflexió comunitària a través del cinema

Una de les activitats estables que organitzem des del Casal Transformadors és el CineFòrum. De moment n’hem organitzat una sessió al mes, però pot ser que més endavant en poguem fer més. En aquestes sessions no només projectem pel·lícules i documentals de temàtiques que ens semblen rellevants, sino que també volem aprofitar per compartir reflexions, generar debat i parlar del que veiem. Si en tenim oportunitat, també mirem de contactar amb alguna persona que hagi format part de l’equip de la pel·lícula i que vulgui presentar-la i comentar-la amb nosaltres. Si no tenim la possibilitat de contactar amb algú de l’equip, mirem de parlar amb persones que poden estar vinculades amb la temàtica de la pel·lícula i obrir noves vies de reflexió.

Durant aquests propers mesos (de febrer a l’abril de 2020, més o menys) tenim previst seleccionar films que parlin sobre temes com el turisme massiu, la mort digna i el feminisme (al març dediquem la major part de la nostra programació al feminisme); temes que ens afecten a totes i a tots, en tant que part de la societat. Tan aviat com poguem, anirem avançant la programació dels propers mesos.

El CineFòrum, com la resta de propostes del Casal Transformadors, és un espai on tothom és benvingut i convidem obertament a proposar pel·lícules, temàtiques i noves idees. Si vols proposar una projecció, ens pots contactar aquí, escriure’ns a través de les xarxes socials de Transformadors o passar físicament per Transformadors, a Ausiàs March, 60.

Deja un comentario